BASCHET: Florin Nini: ”Voi fi alături de echipă de pe banca tehnică”

9
Pe lângă echipa de LNBF, clubul Phoenix își propune obiective îndrăznețe și cu echipe de băieți a clubului, ce acitvează în Liga I, fosta Divizie B. În acest sens la echipa manageriată de Florin Nini au sosit în premieră, doi jucători străini. Un american, Roland Brown și un sârb, Alexandre Ognogovic, ultimul în probe. 

Despre echipa masculină a clubului Phoenix, Florin Nini, a declarat: “Am venit acasă, dar nu pentru că n-am oferte. Eu îmi doresc cu adevărat să-mi suflec mânecile şi să facem ceva important, chiar dacă plecăm de la un nivel mai jos. Vreau să ridic atât cât pot de valoarea profesională a clubului.

S-au întors acasă Petică şi Bolobiţă, am adus şi un jucător american, cu nişte costuri la care nici un jucător român n-ar veni. Văd o altă motivaţie la jucători, avem o echipă foarte tânără cu o medie de vârstă de sub 20 de ani. Aş dori să mai facem două transferuri, să aducem doi jucători cu experienţă pentru a-i ajuta pe cei tineri să facă un pas înainte. Îmi doresc să avem un joc dinamic, care încântă şi place publicului. Voi fi alături de echipă de pe banca tehnică.  Mai avem un jucător sârb în probe, Alexandre Ognogovic. Rămâne după antrenament şi deja câţiva rămân acum după el. Modelele cu adevărat pozitive din cadrul echipei constituie o oportunitate bună pentru cei tineri dornici de performanţă”.

În noua formulă, echipa masculină a clubului Phoenix își propune să ajungă la Turneul Final de promovare în LNBM: „Ne-am dori să ajungem la un turneu final, după ce anul trecut am ajuns la cel semifinal. Căutăm să aducem alături de noi sponsori,  pentru că sunt costuri mult mai mari pentru baschetul masculin. Le mulţumim Primăriei Galaţi şi Consiliului Local, dar mai avem nevoie de încă un sponsor de 35-40 la sută din buget. Dacă nu putem financiar, ne va fi greu să promovăm din primul an. Sunt multe echipe bune în liga secundă, iar noi avem un grup foarte tânăr. Îmi doresc să fim o echipă bună de turneu final”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal