BOX: Cristian Ciocan: ”Următorul meci îl voi avea pe 31 octombrie”

1

Campionul European la categoria grea, WBO, Cristi Ciocan, a fost invitat la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM. În intervenția de la Lider Sportiv, Ciocan a vorbit despre întoarcerea înainte de termen de la sparring-ul cu Klitcsko, exeriența acumulată în zilele de pregătire cu Klitcsko cât și despre planurile de viitor. 

Despre sparring-ul cu Wladimir Klitcsko, pugilistul gălățean a spus: ”Am fost convocat pentru trei săptămâni de sparring cu Klitcsko. Dar eu eram pe alt stil de ce avea el nevoie și am stat doar o săptămână. A fost o experiență foarte bună pentru mine, eu mi-aș dori un meci cu el. Am fost pe alt stil, eu sunt pe lupta de aproape ei aveau nevoie de lupta de la distanță”. 

Legat de experiența acumulată la pregătirile alături de Klitcsko, campionul european WBO, a declarat: ”E un pas foarte important, un lucru la care visează mulți boxeri, mi-aș dori să ajung să boxez cu el în meci oficial. Am acumulat foarte multe în săptămâna petrecută la sparing cu Klitksco, am văzut unde pot și ce pot lucra cu el. Acum aștept să primesc un meci cu el, deocamdată nu știu nimic”.  În încheiere, Cristi Ciocan a vorbit despre următorul meci: ”Momentan sunt acasă la Pechea într-o mini-vacanță. Următorul meci este pe 31 octombrie, deocamdată nu știu adversarul, sper să fie un chalanger pentru titlu. Chiar dacă sunt în vacanță merg la sala de box. Deocamdată sunt pe locul cinci WBO, dacă primesc meciul va fi eliminatoriu pentru titlu. Sper ca la anul să aibă loc meciul cu Wladimir”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal