FOTBAL: Andrei Rusu: ”Așteptăm suporterii să vină să ne susțină, la greu și la mai greu”

3
Deși din sezonul 2014-2015, s-au disputat deja trei etape, două în Liga I și una în Cupa Ligii, la Oțelul, lotul de jucători încă nu este definitivat. La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, directorul de scouting al clubului, Andrei Rusu, a voribit despre ultimele mutări din cadrul echipei de prima ligă: ”Atacantul camerunez Christian Pouga vine să semneze, este în urmă cu pregătirea fizică, dar lucrăm la acest aspect. La fel și portarul Dumitru Hotoboc, va semna cu Oțelul, pentru că nu mai este timp de probe”. 
De asemenea, la echipa pregătită de Hans Michael Weis se află în probe mai mulți jucători, a căror situație se va clarifica în zilele următoare: ”Despre Yago Andrade  și Emmanuel Sebanani, nu pot să dau un procentaj, vom decide săptămâna viitoare. Mai avem în probe un jucător din Turcia, Emir, fost jucător la Eintracht Frankfurt, Kaiserslautern, un mijlocaș central de 20 de ani”. 

În final, Andrei Rusu a lansat un mesaj pentru suporeri să susțină echipa: ”Așteptăm suporterii să vină să ne susțină, la greu și la mai greu. Lumea trebuie să înțeleagă că nu mai sunt banii de anii trecuți. Am văzut comentarii, de ce nu luăm jucătorul X sau Y, nu avem bani pentru jucători. Actualii jucători vor avea un salariu mai mic, decent, dar plătit la timp”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal