FOTBAL: Constantin Mișelăricu: ”Este o mare onoare să fiu căpitanul Oțelului”

9
Recent Dunărea Bătrână, a organizat un sondaj în care suporterii erau invitați să voteze care este jucătorul cel mai portivit pentru a purta banderola de căptian la Oțelul. Câștigător al sondajului a ieșit Constantin Mișelăricu, actualul căpitan al echipei de prima ligă, cu 127 de voturi. La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, căpitanul, Constantin Mișelăricu, a vorbit despre sondajul organizat de Dunărea Bătrână: ”Am văzut sondajul de pe Dunărea Bătrână. Am urmărit lupta de la distanță, am și votat. Mă bucură faptul că în privința unor suporeri pot fi cel mai portivit pentru căpitan. A fost o luptă strânsă cu Silviu Ilei, mă bucur că și cei care m-au votat mă văd o soluție bună”.   
Despre postura de căpitan, Cosntantin Mișelăricu, a afirmat că este onorat să fie căpitanul Oțelului dar că este o mare responsabilitate: ”Pentru mine este o mare onoare să fiu căpitanul Oțelului, dacă ne uităm în trecut ce căpitani a avut Oțelul, dar este și o mare responsabilitate dată de antrenor. Nu este ușor să gestionezi situația în momentul de față, trebuie să fim atenți la toate micile detalii, lucrurile bune se iau în considerare mai puțin, îân timp ce lucrurile rele sunt criticate de toată lumea. Sper să scoatem echipa dim momentul greu și să fim bucuroși”.  

De asemenea, Mișelăricu a spus că pentru el să joace în Liga I a fost un vis: ”A fost un vis de al meu să joc în Liga I, iar când am realizat visul am avut alt vis, să ajung căpitan. Mulțumesc clubului Oțelul că mi-a oferit această șansă, consider că suntem pe un drum bun, dacă ne facem fiecare treaba pe postul lui. Consider că sezonul ăsta dacă ne vom salva de la retrogradare va fi unul uitat și de la anul să continuăm pe o linie mai bună”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal