FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Dacă și suporterii renunță să mai susțină Oțelul, este un singur verdict: desființarea”

6
Fost portar de legendă la Oțelul, acum analist sportiv, Cristi Munteanu, a comentat la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, situația de la Oțelul: ”Din păcate pentru suporetrii gălățeni în aceste momente asistăm la reconstrucția echipei. Acum Oțelul este o echipă total nouă care s-a adunat în urmă cu o lună și jumătate. Sunt jucători tineri,  care ar putea crește dar plătesc tribut lipsei de experiență și omogenității. Cred că publicul gălățean ar trebui să aibă răbdare, să înțeleagă situația de la club. Oțelul trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, dacă și suporterii renunță să mai susțină echipa, este un singur verdict: desființarea”. 

Despre meciul de luni cu Rapid, Cristi Munteanu a spus: ”Cred va fi un meci echilibrat. Și Rapid are aceleași probleme ca Oțelul. Echipă nouă cu jucători tineri. Îl au în plus pe Pancu și antrenorul Ionel Ganea care cunoaște fotbalul din România, atuul Oțelului este că joacă acasă”.   

Intervenția de la Lider Sportiv a fost încheiată de legenda roș-alb-albastră cu un apel către suporteri: ”Fac un apel către suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a susține echipa, altfel va fi greu să mai vedem mecirui de Liga I la Galați. Lumea să vină la meci, este foarte important pentru băieți să câștige cele trei puncte, vor fi importante punctele pentru moral”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal