FOTBAL: Fetele de la Oțelul încep sezonul cu două jocuri în deplasare

5
La fel ca în ediția precedentă a Ligii I, echipa feminină a clubului Oțelul va juca primul meci al sezonului la Buzău, pe terenul celor de la Viitorul. Debutul în noua ediție a ligii secunde feminine este programat pentru duminică, 7 septembrie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu”, din Buzău. Și în etapa a II-a Oțelul va juca în deplasare, pe terenul celor de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, echipă de la care provine fundașul central al echipei, Giorgiana Vasile. 
Pe teren propriu Oțelul va juca în etapa a III-a, duminică, 28 septembrie, de la ora 11.00, cu sucevencele de la Armonia Dolhești-Fălticeni. Programul ”oțelarelor” în turul seriei Est, continuă astfel: etapa a IV-a: 5 octombrie, Selena Constanța-Oțelul; etapa a V-a, 26 octombrie, Oțelul-Navobi Iași; etapa a VI-a, 2 noiembrie, CSM Pașcani-Oțelul; etapa a VII-a, 9 noiembrie, Oțelul- Sport Club Municipal Bacău. 
Altfel, după ce au câștigat ”Cupa Heniu” de la Prundu Bârgăului, fetele pregătite de Ion Morohai și Dana Radu au susținut un meci amical cu colega de serie CSM Pașcani. Jocul a fost câștigat de Oțelul cu 3-0, toate golurile fiind marcate de Andreea Herczeg.

Pentru a promova în Superliga, prima ligă, obiecitvul declarat al echipei pregătite de Ion Morohai și Dana Radu, Oțelul trebuie să câștige seria. O altă posibilitate de promovare este și prin intermediul barajului. La finalul sezonului echipa de pe locul doi din seria I va juca baraj cu locul șapte din Superliga, iar locul secund din seria a II-a (Est) cu locul opt din Superliga.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal