FOTBAL: Oţelul II, Metalosport și Sporting Liești şi-au aflat adversarii din Liga a III-a

17

Întrunit astăzi, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat componența seriilor din Ligile 2 și 3. Calendarul competițional 2014-2015 se va stabili pe 18 august.

Echipa secundă a FC Oţelul Galaţi şi AFC Metalosport Galați au fost repartizate în seria a II-a a Ligii a 3-a şi se vor duela cu următoarele formaţii: Gloria Popeşti Leordeni, Juventus Bucureşti, Dinamo II, Metaloglobus, Viitorul Domneşti, CS Tunari, Dunărea 2005 Călărași, FC Viitorul Axintele, Callatis 2012 Mangalia, FC Delta Dobrogea, Voința Snagov şi Înainte Modelu.

Sporting Liești a fost repartizată în prima serie și va juca cu echipele: FC Păpăuți, FC Zagon, Aerostar Bacău, Cetatea Târgu Neamț, Petrotub Roman, Ceahlăul II Piatra Neamt, CSM Pașcani, Știința Miroslava, Bucovina Rădăuți, Bucovina Pojorâta, Sporting Suceava, OSK Sfântu Gheorghe, AFC Miercurea Ciuc. 

Liga a 3-a va fi formată din 69 de echipe (4 serii a câte 14 echipe și o serie de 13 echipe), sistem campionat în care fiecare echipă joacă, cu toți ceilalți adeversari, o dată pe teren propriu, o dată în deplasare (13 etape tur – 13 etape retur). Promovează în Liga a 2-a echipele clasate pe locurile 1 în din fiecare serie (în total 5 echipe). Retrogradează în Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 13 și 14 din seriile cu 14 echipe, locul 13 din seria cu 13 echipe (seria a 4-a), plus o echipă de pe locul 12. În această situație, va fi alcătuit un clasament special în care se vor lua în calcul numai jocurile susținute de echipele de pe locurile 12 cu echipele clasate pe locurile 1 -11.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal