FOTBAL: Oțelul își cunoaște adversarii din Liga I

4
Echipa de fete a clubului Oțelul a aflat adversarii cu care se va duela pentru promovarea în Superliga. În ediția 2014-2015, Liga I va avea în componență două serii. Oțelul va juca în seria I alături de altye șase echipe: Armonia Dolhești (județul Suceava), Măgura Bacău, Viitorul Buzău, Selena Constanța, Navobi Iași și CSM Pașcani (județul Iași). 
Pentru a promova în Superliga, prima ligă, obiecitvul declarat al echipei pregătite de Ion Morohai și Dana Radu, Oțelul trebuie să câștige seria. O altă posibilitate de promovare este și prin intermediul barajului. La finalul sezonului echipa de pe locul doi din seria I va juca baraj cu locul șapte din Superliga, iar locul secund din seria a II-a, cu locul opt din Superliga.
Oțelul va lupta pentru promovarea directă în Superliga cu: Navobi Iași-echipă ce a retrogradat sezonul trecut din Superliga și dorește revenirea în prima ligă, Armonia Dolhești-a terminat sezonul trecut seria Nord pe locul patru în play-off, Măgura Bacău-ediția trecută a jucat în seria Nord, a câștigat un singur meci în tot sezonul, iar la finalul jocurilor de stabilire a clasamentului s-a clasat pe locul patru, ultimul din toată Liga I, Viitorul Buzău-fostă colegă de serie cu Oțelul sezonul trecut, a terminat play-off-ul pe locul patru (din patru). Din cele patru meciuri jucate cu Viitorul, Oțelul a câștigat trei, Selena Constanța-este adversarul cel mai des întâlnit de Oțelul, au jucat cinci meciuri, oficiale, bilanțul este echilibrat, o victorie Oțelul, 4-1 la Galați, în Cupa României, o victorie Selena, 7-2 la Constanța, în turul sezonului regulat și trei remize 3-3 la Galați și de două ori 1-1 la Galați și Constanța, în play-off. Noul sezon al Ligii I  va debuta pe 7 septembrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal