FOTBAL: Sporting Liești începe sezonul cu nou promovatele

6
Al doiela sezon consecutiv în Liga a III-a va fi început de Sporting Liești cu două jocuri în deplasare, ambele pe terenul echipelor nou promovate. În prima etapă, sâmbătă, 30 august, gălățenii vor juca în Harghita cu AFK Miercurea Ciuc. După debut în noul sezon, în etapa a II-a, Sporting Liești va sta, din cauza numărului impar de echipe din serie. Tot în deplasare vor juca gălățenii și în etapa a III-a, 13 septembrie, pe terenul altei nou promovate, OSK Sfântu Gheorghe. 
Primul meci de ”acasă” va fi jucat de Sporting Liești în etapa a IV-a, 20 septembrie, cu cei de la Cetatea Târgu Neamț. Programul Sporting Liești în tur: 
etapa a V-a: 27 septembrie, Aerostar Bacău-Sporting Liești;    
etapa a VI-a: 4 octombrie, FC Zagon-Sporting Liești; 
etapa a VII-a: 11 octombrie, Știința Miroslava Iași-Sporting Liești; 
etapa a VIII-a: 18 octombrie, FC Păpăuți-Sporting Liești; 
etapa a IX-a: 25 octombrie, Sporting Liești-Bucovina Rădăuți; 
etapa a X-a: 1 noiembrie, Bucovina Pojorâta-Sporting Liești; 
etapa a XI-a: 8 noiembrie, Sporting Liești-Ceahlăul II Piatra Neamț; 
etapa a XII-a: 15 noiembrie, CSM Pașcani-Sporting Liești; 
etapa a XIII-a: 22 noiembrie, Sporting Liești-Petrotub Roman; 
Prima etapă din retur se va disputa la începutul lunii martie, sâmbătă, 7 martie, 2015. În acest sezon Liga a 3-a va fi formată din 69 de echipe (4 serii a câte 14 echipe și o serie de 13 echipe), sistem campionat în care fiecare echipă joacă, cu toți ceilalți adeversari, o dată pe teren propriu, o dată în deplasare (13 etape tur – 13 etape retur). Promovează în Liga a 2-a echipele clasate pe locurile 1 în din fiecare serie (în total 5 echipe). 
Retrogradează în Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 13 și 14 din seriile cu 14 echipe, locul 13 din seria cu 13 echipe (seria a 4-a), plus o echipă de pe locul 12. În această situație, va fi alcătuit un clasament special în care se vor lua în calcul numai jocurile susținute de echipele de pe locurile 12 cu echipele clasate pe locurile 1 -11.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal