FUTSAL: David Asandei: ”Între 22 și 24 august vom organiza la Galați un turneu internațional”

5

La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, David Asandei, antrenorul de la United, a vorbit despre reluarea pregătirilor echipei gălățene: ”Din prima zi a lunii august am reluat pregătirile. Antrenamentele se vor desfăşura la Galați până pe 7 august, după care ne vom deplasa în Bulgaria, la Varna, unde vom juca la un turneu internațional, cu primele trei clasate din campionatul Bulgariei”. 


În continuarea intervenției de la Lider Sportiv, David Asandei a anunțat datele de disputare ale turneului internaţional de la Galaţi, organizat de clubul United: “După turneul din Bulgaria revenim la Galați, iar între 22 și 24 august, vom organiza la Galați, un turneu internațional. Deocamdată campioana Angliei, United Baku, nu a confirmat participarea la turneu, dar noi ne-am orientat spre campioana Republicii Moldova, JLC Chişinău”.


Despre campania de transferuri, achiziţii-plecări, antrenorul gălăţean a spus: “Singurul transfer este sârbul Ivanovici. El este transferat cu acte în regulă la United. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, nu vrem să ne grăbim, vrem să aducem jucători mai buni decât ce avem, jucători de echipă națională dar nu din România. Despre plecări nu se poate vorbi, nu a plecat nimeni, avem același lot, plus Ivanovici deocamdată”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal