HOCHEI: Dunărea testează un fost internațional de juniori și tineret

4
A doua zi în cantonamentul de la Brașov a fost cu mai mult succes pentru Dunărea. Echipa pregătită de Kari Rauhanen și Marius Trandafir a intrat pe gheață și a susținut deja două antrenamente specifice. La antrenamentele echipei gălățene a sosit și un prim jucător în probe. Este vorba de un fost internațional de juniori (U18) și tineret (U 20), Attila Balint. 
Născut în 1989, Attila Balint, este un jucător ce provine de la Miercurea Ciuc. La nivelul echipelor de club, Attila Balint, a evoluat atât pentru prima echipă de la Miercurea Ciuc, Hochei Sport Club, cât și pentru echipa secundă a clubului harghitean. Cu prima echipă din Miercurea Ciuc, Attila Balint, a jucat în Liga Națională, Liga Mol și Cupa Continentală (competiție în care participă echipele campioane). 
La echipele naționale, Attila Balint, a jucat pentru naționala de juniori sub 18 ani, la două ediții de Campionate Mondiale, iar pentru naționala de tineret, sub 20 de ani, a evoluat la trei ediții ale Campionatelor Mondiale. În ultima perioadă, Attila Balint, s-a pregătit în Ungaria, alături de cei de la Ferencvaros. Mai multe detalii despre Attila Balint aici.
Altfel, luni, 11 august, de la ora 18.00, Dunărea va juca primul meci amical  în noua formulă cu cei de la Corona Wolves Brașov. Meciul se va disputa la Brașov, patinoarul ”Olimpic”, iar pentru testul cu Dunărea, clubul brașovean a anunțat că un bilet de intrare va costa 10 lei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal