HOCHEI: Goga, Flinta și Szocs se antrenează cu Dunărea

6
Pe zi ce trece lotul celor de la Dunărea devine din ce în ce mai numeros. Astfel, la antrenamentul de joi al echipei gălățene de la Brașov s-au prezentat alți trei jucători: Attila GogaBotond Flinta și Szabolcs Szocs, jucători care sezonul trecut au evoluat pentru vicecampioana României, Hochei Sport Club Miercurea Ciuc.

Attila Goga-fundaș, 32 de ani. A mai jucat în cariera lui la HSC Miercurea Ciuc, club cu care a cucerit mai multe titluri naționale, HC Miercurea Ciuc, Corona Brașov și Progym Gheorgheni, echipa din orașul natal. La echipele naționale a jucat la toate categoriile, U 18, U 20 și seniori, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale. Mai multe detalii despre Attila Goga aici.      

Botond Flinta-fundaș, 26 de ani. Pe lângă echipele din Miercurea Ciuc, HSC (I și II) și HC, Flinta a mai jucat pentru Székesfehérvár în campionatul din Austria și Ferencváros TC-Ungaria, grupare cu care a jucat în Liga Mol. În Liga Mol, Botond Flinta a jucat și cu prima echipă de la HSC Miercurea Ciuc. La fel ca Attila Goga, Flinta a evoluat pentru toate echipele naționale ale României. Mai multe detalii despre Botond Flinta aici.
Szabolcs Szocs-aripă dreapta, 34 de ani. Fost căpitan al echipei naționale de seniori, Szabolcs Szocs a jucat în cea mai mare parte a carierei la HSC Miercurea Ciuc, cu care  căștigat mai multe titluri de campion al României. Pentru un sezon, Szabolcs Szocs, a jucat și la Corona Brașov. La fel ca ceilalți doi jucători, Szabolcs szocs a jucat la toate echipele naționale ale României ( U 18, U 20 și seniori). Mai multe detalii deste Szabolcs Szocs aici.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal