HOCHEI: Marius Trandafir: ”La Campionatele Mondiale trebuie să selectezi jucătorii în formă”

4

La ultima ediția a Campionatelor Mondiale, echipa naționala sub 20 de ani, pregătită de Marius Trandafir, a fost singura din cele trei (seniori, U 20, U 18), care nu a retrogradat într-o divizie inferioară. Chestionat de moderatorii Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, despre ”rețeta succesului”, antrenorul principal al naționalei sub 20 de ani, Marius Trandafir a spus: ”La Campionatele Mondiale trebuie să selectezi jucătorii în formă la acel moment. Cred că acela a fost avantajul nostru la ultima ediție a Campionatelor Mondiale U 20. Am adus jucători care activau în acel moment în campiobnate din Germania, Slovacia sau chiar din România și am reușit să îî punem în formă”. 

Întrebat dacă va continua la conducerea naționalei U 20, Marius Trandafir a spus că încă nu s-a luat o decizie oficială: ”Eu zic că voi continua la cârma echipei naționale sub 20 de ani a României. Ședința în care se vor oficializa numirile se va ține în această săptămână”. Despre jucătorii de la Dunărea care ar putea evolua pentru naționala U 20, Marius Trandafir a declarat: ”Sper că vom avea selecționați în lot jucători de la Dunărea, depinde numai de ei. Cei născuți în 1995 au o șansă de a reprezenta România la un Campionat Mondial”.

Echipa națională sub 20 de ani a României a disputat meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, grupa A, în Ungaria, la Miskolc, a terminat pe locul șase (din șapte) și s-a menținut în urna a patra valorică. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal