Ofertă specială la echipament sportiv!

88

Sportul a ajuns o activitate necesară oricui. Fie că vorbim de sport în cadru organizat, la cluburi sau asociaţii sportive, fie că vorbim de sportul individual practicat de fiecare, e clar că sportul e necesar pentru fiecare.
Sportsclub are o ofertă specială de echipament, la cel mai mic preţ din România pentru set echipament fotbal Patrick Girona, cu tricou şi şort, la doar 49 de lei!

Sportsclub e girantul produselor de calitate, cu transport rapid în doar 24 de ore, şi cu posibilitatea de personalizare a produselor. Siteul vine în sprijinul asociaţiilor şi cluburilor sportive, care doresc să-şi achiziţioneze în timp rapid, fără prea mari costuri, echipamente noi pentru grupele de copii şi juniori, pentru echipele din campionatele de minifotbal, futsal, şi alte activităţi sportive.

De asemenea, există reduceri la o serie largă de echipamente: 17% reducere la pantalon scurt portar GIVOVA, kit fotbal VITTORIA şi tricou fotbal PATRICK.

Sportsclub.ro este importator şi distribuitor de echipamente sportive pentru fotbal, volei, baschet, box, rugby, tenis, handbal, dar şi de încălţăminte şi haine sport. Sportsclub se adresează cluburilor, asociaţiilor sportive, instituţiilor de învăţământ, echipe de amatori, indivizilor care iubesc mişcarea şi doresc să folosească echipament sport de cea mai bună calitate.

Branduri distribuite: Lonsdale şi Everlast pentru box; Givova, Royal, Masita, Jacko, Patrick, Umbro, pentru echipamente şi accesorii fotbal, baschet şi volei; Adidas, Puma, Nike, pentru haine şi încălţăminte sport; Sunt efectuate şi comenzi mari pentru echipe!

www.sportsclub.ro pentru cei interesaţi de calitate în sport! 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal