RUGBY: RCM Galaţi a stat dar a predat ”lanterna”!

7

Chiar dacă jocul de sâmbătă, 2 august, cu cei de la CSU Aurel Vlaicu Arad, nu s-a mai disputat, seniorii de la RCM Galați și-au adjudecat toate cele patru puncte aferente victoriei. Din cauza unor datorii către FR Rugby, echipa din Arad nu a fost programată pentru jocul din etapa a X-a, de la Galați cu RCM și a pierdut jocul cu 5-0, prin neprezentare, la masa verde. 
Victoria cu ”studenții” de la Arad este doar a doua în zece etape pentru RCM Galați. Cu cele patru puncte obținute în urma victoriei cu CSU AV Arad, RCM Galați urcă pe locul șase în Divizia Națională de Seniori, penultimul, și predă ”lanterna roșie” chiar celor de la Arad. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, RCM Galați este pe locul șase, din șapte, cu 11 puncte, din nouă jocuri, două victorii, șapte înfrângeri, esaveraj 75-231, trei puncte bonus. 
Pentru a juca în play-off la finalul sezonului regulat, gălățenii trebuie să ocupe unul din primele patru locuri. Distanța față de locul patru, ocupat de CS Năvodari, este de șapte puncte. Până la finalul sezonului regulat mai sunt patru etape de disputat, dar RCM Galați va juca doar trei meciuri. În etapa a XI-a gălățenii vor sta, din cauza numărului impar de echipe din DNS. În etapa a XII-a, RCM Galați va întâlni chiar CS Năvodari, la Năvodari, apoi, în etapa a XIII-a, vor primi pe teren propriu replica liderului Poli Agro iași, iar sezonul regulat va fi terminat de RCM Galați la Petroșani, pe terenul celor de la Știința.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal