RUGBY: RCM Galați susține restanța cu CSU AV Arad

4
După ce FR Rugby s-a jucat cu programarea sau neprogramarea celor de la CSU AV Arad, până la urmă federalii a hotărât ca meciul se va disputa, și în loc de sâmbătă de la ora 10.00, meciul a fost reprogramat pentru marți, de la ora 17.00, în aceiași locație, stadionul ”Municipal”. 
Jocul cu CSU AV Arad este derby-ul din subsolul clasamentului Diviziei Naționale de Seniori. RCM Galați, locul șapte, ultimul, va întâlni ”studenții” din Arad, locul șase, penultimul. Gălățenii nu au avut o evoluție prea bună în prima parte a sezonului, astfel că au acumulat doar șase puncte în opt jocuri, o victorie și două puncte bonus, esaveraj 70-231. Cei de la Arad au trei puncte mai mult din același număr de jocuri, esaveraj 100-276.

În meciul tur, de la Arad, CSU AV s-a impus la limită 16-14, gălățenii au pierdut victoria la ultima fază a meciului, asta după ce pe tot parcursul jocului au condus pe tabelă, iar la pauză au intrat în avantaj 14-6! sezonul trecut RCM Galați și CSU AV Arad s-au duelat de patru ori, două jocuri în sezonul regulat și două în play-out. Victoriile au fost împărțite, la Galați, RCM s-a impus 19-14 în sezonul regulat și 12-8 în play-out. La Arad, CSU AV a câștigat 38-15 în sezonul regulat și 26-5 în play-out.

Restanța de marți va fi abordată de gălățeni la victorie, mai mult președintele clubului Dorian Secuianu, a declarat că obiectivul este victorie cu punct bonus: ”Pentru meciul cu CSU Aurel Vlaicu Arad, avem un singur obiecitv, victorie cu punct bonus”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal