FOTBAL: Fetele de la Oțelul încep sezonul la Buzău

13
În liga secundă feminină de fotbal sunt programate în acest final de săptămână meciurile din etapa inaugurală a sezonului 2014-2015. Al doilea sezon de existanță în fotbalul feminin, în care obiectivul declarat este promovarea în Superliga, va fi început de echipa feminină a clubului Oțelul la Buzău. Duminică, 7 septembrie, de la ora 10.00, în prologul Ligii I, pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu”, Oțelul va juca cu Viitorul Buzău. 
Conducătorii echipei gălățene au fortificat lotul în pauza competițională cu șase jucătoare pentru a ataca promovarea în Superliga: Andreea „Andy” Herczeg, Roxana Dinescu, Mihaela Neacşu, Mihaela Stan, Alice Despa și Mihaela Stan. Echipa condusă de Ion Morohai și Dana Radu a susținut mai multe jocuri de verificare în pauza competițională, încheiate fără înfrângere. În intersezon, Oțelul a învins cu 5-0 adversara din etapa a II-a, CSȘ Târgoviște, 3-0 cu Olimpia II Cluj Napoca, 3-0 cu CSM Pașcani, 2-1 și 4-2 cu Heniu Prundu Bârgăului. De asemenea în pauza dintre sezoane Oțelul a câștigat turneul amical „Cupa Heniu” de la Prundu Bârgăului.     

Jocul de la Buzău va fi arbitrat de Alin Gheorghe din Ploiești, iar asistenții jocului vor fi: Ștefan Călărașu din Câmpina și Emil Andrei Mateescu din Ploiești. Sezonul trecut din patru jocuri cu Viitorul Buzău, Oțelul a câștigat trei, 4-1 la Galați și 3-1 la Buzău în play-off și 2-1 la Galați, în sezonul regulat. Singura victorie a celor de la Buzău a fost în etapa a II-a de sezonul trecut 11-3 pentru Viitorul la Buzău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal