FUTSAL: Debut în forță pentru United

3

Sezonul 2014-2015 al primei ligi de futsal, în care își propune obiective îndrăznețe, a fost început de United cu o victorie categorică 5-2, în fața celor de la Dunărea Călărași.

Prima parte s-a încheiat 4-0. A fost o repriză dominată în întregime de gălățeni, Dunărea Călărași s-a apropiat periculos de poarta gălățerană de câteva ori, dar Petrișor Toniță a fost imbatabil. Scorul a fost deschis în minutul patru de Andrei Apostol. În minutul 12 avantajul a fost dublat de reușita lui Cătălin Ivan. Acesta a marcat dintr-o poziție destul de ciudată, culcat în careul advers după una dintre bătăliile duse cu adversarii săi. Golul a venit în urma unei scheme clasice la United, faza fixă, căpitanul Viorel Cojoc a executat în careu, iar Cătălin Ivan a marcat. Pentru 3-0 a marcat Andrei Crăciun, duopă ce a driblat câțiva adversdari în suprafața de pedeapsă, iar scorul pauzei 4-0, a fost satbilit de Ovidiu Tudose cu o execuție acrobatică.  
În partea a doua United a cedat inițiativa, s-a retras deliberat în defensivă și a replicat cu contraatacuri periculoase. Șanse importante de a înscrie după contraatac au fost irosite de: Cătălin Ivan Ovidiu Tudose, Ivan Jovanovic. În minutul 12 al părții secunde, United a marcat pentru 5-0. Viorel Cojoc a șutat la poarta de undeva de la 12 metri, portarul a respins în față, iar Cătălin Ivan, atent, aflat în careu a înscris. Cu șapte minute înainte de final Dunărea Călărași a scos portarul, antrenorul-jucător  Marian Șotârcă a luat tricoul distinctiv de portar. Peste patru minute, Dunărea a înscris primul gol. Imediat în replică Ivan Jovanovic a trimis mingea în bară, din propria jumătate, cu poarta goală. Golul doi al oaspeților a fost marcat cu cinci secunde înainte de final, din lovitură de la zece metri, după șase greșeli comise de United.
United: Petrișor Toniță, Ionuț Păduraru-portari; 
Linia I: Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Ivan Jovanovic; 
Linia a II-a: Daniel Iorga, Ovidiu Tudose, Cosntantin Burdujel, Andrei Crăciun.  

Rezerve: Mihai Bâgu, Cristian Voinea, Iulian Gabriel Popa, Robert Pricopie,

Antrenor: David Asandei; Team manager: Alexandru Tănăsilă.

În etapa a II-a, United va juca pe terenul celor de la CSMS Iași, săptămâna viitoare, la o dată ce urmează să fie stabilită.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal