FUTSAL: Lotul cu care United II va aborda liga secundă

5

La finalul acestei săptămâni, echipa satelit a clubului United va debuta în eșalonul doi valoric al futsalului din România. Liga a II-a de futsal va fi abordată de clubul gălățean cu un lot de jucători în care se regăsesc tineri de perspectivă: Ionuț Pădurariu (portar), Cristian Voinea, Nicu Fudulache, Robert Pricope, Gabriel Berdilă, Alexandru Paraschiva, Gabriel Iulian Popa; jucători deja consacrați în prima ligă de futsal: Andrei Apostol, Daniel Iorga, sau jucători foști și actuali internaționali de tineret: George Buleandră, Octavian Cireș și Bogdan Salichi (portar).   

Despre echipa satelit, inițiatorul prioectului, David Asandaei a declarat: ”United 2 va fi formată din foarte mulți tineri, jucători de 16-17 ani, deocamdată valoarea lor nu este pentru prima echipă, dar m-am găndit dându-le jocuri în Liga a II-a, vor progresa, o echipă satelit va ajuta prima echipă”.


Finanțatorul CS United, Toader Ștefu, a declarat despre United II:  ”Echipa secundă era singura direcție în care puteam să ne dezvoltăm, să ne asigurăm viitorul clubului. Am avut câteva acțiuni pe plan local, inițiatorul a fost antrenorul Asandei, am încercat să găsim jucători între 16 și 20 de ani, cu talent și înclinație către futsal. Nu este ușor să facem o echipă, încercăm să combinăm tinerețea cu experiența unor jucători din Liga I, nu este deloc ușor”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal