FUTSAL: Mare derby în „Polivalentă” pentru United

3

În etapa a III-a din prima ligă de futsal se va dispuita primul mare derby stagional. Marți, 23 septembrie, de la ora 17.00, cu o oră mai devreme față de programarea inițială, din cauza unor modificări în grila de programe a celor de la Digi Sport, în Sala Sporturilor „Dunărea”, se vor întâlni două dintre pretendentele la titlul de campioană, United și FK Odorheiu Secuiesc. 
Jocul cu FK Odorheiu Secuiesc, echipă pregătită de selecționerul echipei naționale Zoltan Jakab, este abordat de United după o serie de nouă mecirui consecutive fără înfrângere (amicale și oficiale). În clasamentul la zi al primei ligi de futsal, United este pe locul doi cu șase puncte, golaveraj 10-3, în timp ce FK Odorhei este pe locul cinci cu trei puncte, după un singur joc disputat. Partida de marți din „Polivalentă” va fi și un duel al celor doi portari ai echipei naționale, Petrișor Toniță de la United și Lazlo Klein de la FK Odorheiu Secuiesc. 
Despre derby-ul cu FK Odorheiu secuiesc, antrenorul principal de la United, David Asandei a spus la Lider Sportiv”Sezonul trecut cu FK Odorheiu Secuiesc noi nu am câștigat nici un meci. Am făcut două jocuri bune la Galați și Odorhei, dar au câștigat ei. Sper ca în meciul de marți să jucăm bine și să câștigăm, suntem pe val și ar fi bine să rămânem așa”
United-FK Odorheiu Secuiesc va fi arbitrat de Septimiu Brutescu din Târgoviște și Daniel Decă din Brăila. Rezervă a fost delegat Georgian Ionescu din Buzău, iar observator al jocului va fi Marin Petrescu din Brăila. Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 2 cu începere de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal