FUTSAL: United deschide noul sezon de Liga I

3

În acest final de săptămână va debuta sezonul 2014-2015 din prima ligă de futsal. Sezonul va fi deschis la Galați, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Dunărea” de duelul dintre United și Dunărea Călărași.

Noul sezon al primei ligi de futsal este abordat de United cu ambiții mari, de a cuceri în premieră titlul de campioană. Pentru noul sezon, lotul echipei pregătite de David Asandei a rămas același cu care a jucat sezonul trecut, plus transferul sârbului Ivan Jovanovic.

În pauza competițională United a participat la două turnee internaționale, ambele fiind câștigate de gălățeni. Primul turneu de pregătire la care au participat a fost ”Varna Futsal Summer Cup”, în Bulgaria. Turneul a fost câștigat de United cu trei victorii, din trei jocuri, 4-1 cu Grand Pro Varna-campioana Bulgariei, 4-3 cu Cherno More Varna vice-campioana Bulgariei și 10-3 cu Easy Credit Sofia. Apoi, United a câștigat ”Cupa Dunării”, competiție organizată chiar de clubul gălățean. La competiția de la ”Polivalentă”, United a obținut două victorii 4-2 cu Progresul Chișinău și 7-3 cu Progresul Focșani și o remiză 3-3 cu Cherno More Varna. Cu câteva zile înainte de startul sezonului gălățenii au mai jucat un meci amical cu cei de la Progresul Focșani, joc câștigat de United cu 8-5, la pauză 4-3.

Adversara din meciul de debut în noul sezon de Liga I, Dunărea Călărași, este pregătită de internaționalul Marian Șotârcă, fost component al echipei cu care United a disputat finala campionatului în 2011. Pentru sezonul care va începe sâmbătă, la Dunărea Călărași vor evolua alți doi internaționali Emil Răducu și Tony Safar. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal