HALTERE: Mihai Nicolae: ”La Cupa României de la Arad am avut un bilanț foarte bun”

3

Săptămâna trecută sportivii de la secția de haltere de la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați au participat la Cupa României. La Lider Sportiv, Mihai Nicolae, antrenor de haltere la CSM Dunărea a vorbit despre evoluția sportivilor săi la Arad. 

”La Cupa României de la Arad am avut un bilanț foarte bun. Am reușit să calificăm cinci sportivi în finala Campionatului Național din decembrie de la Onești. Dintre rezultate aș vrea să menționez locul trei ocupat de Ionuț Climescu la categoria 69 de kilograme, deși categoria lui este 62 de kilograme. La 16 ani este un rezultat pozitiv mai ales că a concurat cu seniorii”, a spus Mihai Nicolae la Lider Sportiv

La competiția de la Arad a lipsit celălalt sportiv obișnuit cu medaliile de la CSM Dunărea, Valentin Dobrea. Despre ”absența” lui Valentin Dobrea, Mihai Nicolae a spus la Lider Sportiv”Valentin Dobrea concurează în Rusia la „Cupa Președintelui”. Această competiție este sponsorizată direct de președintele Rusiei. Premiile sunt mari pentru România, șase mii de dolari pentru primul loc, cinci mii de dolari pentru locul doi și trei mii de dolari pentru locul trei. Valentin Dobrea nu are șanse să câștige acești bani, din cauza nivelului ridicat al concursului, dacă va intra în primii șase  va fi foarte bine. Valentin Dobrea este clasat în primii zece la juniori va avea un cuvânt de spus în viitor în haltere în Galați și România”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal