HOCHEI: Dunărea a învins în meci demonstrativ HMCS Toronto

6
Amicalul cu pușcașii marini de pe Fregata HMCS Toronto a fost mai mult un meci demonstrativ, canadienii nu s-au putut ridica la nivelul celor de la Dunărea. Meciul a fost tratat serios de Rauhanen și Trandafir, la începutul jocului cei doi tehnicieni gălățeni au aliniat cei mai buni jucători disponibili, inclusiv austriecii Setzinger și Lakos. Rezultatul final al jocului a fost 15-9, însă Dunărea a folosit întreaga garnitură doar în prima repriză. 
Prima parte s-a încheiat 8-2. Până în minutul 12, la scorul 7-0, gălățenii au marcat aproape la fiecare acțiune avută. La 7-0 cele două conduceri tehnice au luat hotărârea să facă schimb de portari. Astfel, Radu Viorel a trecut între buturile canadienilor, iar portarul canadian la Dunărea. Schimbarea s-a văzut pe tabelă, până la pauză Dunărea a mai marcat un singur gol, în timp ce canadienii au punctat de două ori. Pentru Dunărea au marcat: Levente Lorincz din pasa lui Adrian Palak, Michal Jeslinek, jucător ceh afalat în probe, din pasa lui Adrian Irimia, Adrian Palak din pasa lui Cătălin Geru, Mircea Necula din pasa lui Adrian Irimia, Oliver Setzinger din pasa lui Andre Lakos, Levente Lorincz din pasa lui Botond Flinta, Adrian Irimia din pasa lui Ladislav Rytnauer, jucător ceh aflat în probe și Mircea Necula din pasa lui Ladislav Rytnauer. 
În repriza a doua, încheiată 2-3, poarta canadienilor a fost apărată de Onodi Otto. Gălățenii au jucat cu liniile trei și patru, din primele două linii au apărut pe gheață doar austriecii Oliver Setzinger și Andre Lakos. Cele două goluri ale gălățenilor au fost marcate de Bogdan Neagoș din pasa lui Gabriel Spiridon și Adrian Irmia din pasa lui Mircea Necula. 
Ultima treimie s-a terminat 5-4, iar în poarta canadienilor a intrat al treilea portar de la Dunărea, Lucian Hangan. Pentru Dunărea au marcat:  Ladislav Rytnauer (două) din pasa lui Csata Levente Szekely, Andre Lakos din pasa lui Oliver Setzinger, Mircea Necula din pasa lui Ladislav Rytnauer și Gabriel Spiridon. Scorul final 15-9 a fost stabilit de canadieni prin intermediul  unui șut de penalitate. 
Dunărea: Radu Viorel, Otto Onodi, Lucian Hangan-portari, azi la canadieni; 
Linia I: Andre Lakos, Janne Jookila, Szocs Szabolcs, Oliver Setzinger, Arttu Niskakangas; 
Linia a II-a: Attila Goga, Botond Flinta, Levente Lorincz, Cătălin Geru (căpitan), Adrian Palak; 
Linia a III-a: Adam Rasner, Attila Balint, Adrian Irimia, Ladislav Rytnauer, Michal Jeslinek; 
Linia a IV-a: Alin Daniel Rusu, Bogdan Neagoș, Anton Cristian Popa, Valentin Vlase, Gabriel Spiridon. 
Antrenori: Kari Rauhanen-prinicipal, Marius Trandafir-secund.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal