HOCHEI: Dunărea ratează primul obiectiv al sezonului

2
Tenidința din meciurile amicale, patru înfrângeri, din patru jocuri, s-a păstrat și în primul meci oficial al sezonului pentru Dunărea. În jocul de debut al grupei A de la „Cupa României”, Dunărea a pierdut 2-7 cu Sport Club Miercurea Ciuc.
Prima parte s-a încheiat cu un scor greu de anticipat 0-4! Meciul a fost început prost de Dunărea, în minutul patru Sport Club Miercurea Ciuc a deschis scorul, la una din primele acțiuni la poarta lui Radu Viorel. Avantajul a fost dublat de Sport Club în minutul nouă, iar 0-3 s-a făcut în minutul 16 cu largul concurs al portarului Radu Viorel. În finalul primei părți scorul începe să capete proporții, Sport Club marcează pentru 4-0. În prima parte Dunărea a beneficiat de două momente de superioritate numerică dar nefructificate. 
Repriza secundă a fost mai echilibrată, dar s-a încheiat tot cu avantajul harghitenilor 2-1. Dunărea începe cu Onodi Otto în poartă în locul lui Radu Viorel. Chiar dacă a debutat cu o intervenție bună, Onodi Otto a fost învins de două ori în decurs de două minute, Sport Club Miercurea Ciuc a exploatat la maximum cele două superiorități numerice avute. Echipa glățeană a insitat în ofensivă, cu șase minute înainte de finalul părții secunde Adrian Irimia trage la poartă din preajma liniei albastre, portarul ciucan, Gellert Rucjuz, nu reușește să rețină pucul, acesta se oprește undeva ăn fața porții iar căpitanul Cătălin Geru a împins pucul în poartă. 
Ultima repriză a jocului s-a încheiat la egalitate 1-1. Cei doi antrenori gălățeni, Kari Rauhanen și Marius Trandafir, au rulat și jucătorii care nu intraseră în primele două reprize. În repriza a treia s-a evidențiat Onodi Otto prin intervențiile sale în fața foștilor săi colegi de la Sport Club Miercurea Ciuc. Golul gălățenilor a fost marcat de cei doi austrieci aduși special pentru Cupă, Olivers Setzinger a pasat iar Andre Lakos a marcat. 
Dunărea: Radu Viorel, Onodi Otto-portari 
Linia I: Oliver Setzinger, Szabolcs Szocs, Kai Syvasalmi, Arttu Niskakangas, Andre Lakos; 
Linia a II-a: Atila Goga, Botond Flinta, Janne Jookila, Cătălin Geru, Levente Lorincz; 
Linia a III-a: Josef Adorjan, Mircea Necula, Kai Syvasalmi, Atila Balint, Adrian Irimia; 
Linia a IV-a: Csata Szekely Levente, Valentin Vlase, Gabriel Spiridon, Alin Rusu, Anton Cristian Popa. 
Antrenori: Kari Rauhanen și Marius Trandafir.          
Chiar dacă înainte de începerea meciului organizatorii au pregătit un spectacol veritabil, ”show-ul” din deschidere a fost pus în umbră de problemele cu tabela, aproape tot meciul nu a  funcționat, si deficiențele de la sistenul de iluminat. 
După înfrângerea cu Sport Club, Dunărea mai are șanse doar teoretice de a juca în finala Cupei. Joi, de la ora 19.30, Dunărea va juca cu Progym Gheorgheni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal