HOCHEI: Dunărea şi-a schimbat finlandezii cu cehi!

4
Adam Rasner, nr 24
Sosiți în probe la Galați, la finalul săptămânii trecute, cei trei jucători jucători cehi, Adam Rasner, Ladislav Rytnauer și Michal Jeslinek, vor evolua în sezonul ce va începe sâmbătă la Dunărea. Cei trei jucători din Cehia vin să înlocuiască jucătorii finlandezi la care s-a renunțat de la începutul săptămânii.

Adam Rasner, fundaș, 25 de ani, 1,85 metri înălțime. A mai jucat pentru Dunărea în precedentele două sezoane. În primul sezon în care a jucat pentru Dunărea, 2012-2013, într-un meci din sezonul regulat, la Gheorgheni cu Progym, Adam Rasner a suferit o accidentare gravă care l-a ținut pe tușă întreg sezonul. Datele statistice ale lui Adam Rasner la Dunărea aici
Ladislav Rytnauer, atacant 33 de ani, 1,94 metri înălțime. În ultimele patru sezoane a jucat la HC Havlickuv Brod, liga secundă din Cehia. În cariera lui a mai jucat pentru: HC Dukla Jihlava, HC Hradec Kralove, BK Mlada Boleslav, echipe din ligile secunde din Cehia sau la HC Zlin,  HC Sparta Praha în prima ligă din Cehia. Mai multe detalii despre Ladislav Rytnauer aici.
Michal Jelinek, atacant, 35 de ani, 1,80 metri înălțime. Ultima echipă la care a evoluat a fost Fassa în Italia. Înainte de Fassa,  Jeslinek, a jucat trei sezoane pentru  HC Dukla Jihlava, în aceeași echipă cu Ladislav Rytnauer. Mai multe detalii despre Michal Jeslinek aici
Altfel, cu cei doi jucători noi cehi, Ladislav Rytnauer și Michal Jeslinek, numărul jucătorilor din Republica Cehă care au evoluat la Dunărea în ultimele sezoane ajunge la nouă, ceilalți fiind: Adam Rasner, Adam Chmelar, Adam Pometlo, Adam Vylicil, Filip Randa, Stanislav Eis, Radim Kristan.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal