HOCHEI: Dunărenii s-au descătușat. Victorie 16-0 cu Progym Gheorgheni!

5
După înfrângerea de ieri, 2-7 cu Sport Club Miercurea Ciuc, echivalentă cu eliminarea din cursa pentru primul obiectiv al sezonului, hocheiștii de la Dunărea s-au descătușat în al doilea meci ofical al sezonului și au învins cu 16-0! medaliata cu bronz a sezonului trecut Progym Gheorgheni. A fost un meci în care gălățenii s-au descătușat după meciurile pierdute antreior, patru amicale și unul ofical. 
Dunărea a intrat excelent în meci, iar la prima pauză scorul a fost 3-0. Gălățenii au marcat cele trei goluri, în primele cinci minute ale jocului prin: Attila Balint din pasa lui Mircea Necula, Adrian Palak din pasa lui Attila Goga și Olivers Setzinger din pasa lui Kai Syvasalmi. De partea cealaltă Onodi Otto a fost pus la încecare de câteva ori, dar de fiecare dată a intervenit salvator. În prima parte gălățenii au trecut cu bine și peste un moment de inferioritate numerică. 
Partea secundă s-a disputat după aceleași coordonate ca prima, Dunărea în ofensivă totală iar Progym incapabilă să ofere replica. Primul care a marcat în partea secundă a fost Attila Goga o ”dublă” din pasa lui Cătălin Geru, Adrian Palak, Andre Lakos, Kai Syvasalmi. Apoi a ieșit la rampă austriacul Andre Lakos (Adrian Palak, Cătălin Geru) cu un gol marcat în inferioritate numerciă. La 6-0 antrenorul harghitenilor a schimbat portarul, însă până la finalul mitanului, recent intratul portar încasează două goluri de la Mirceas Necula din pasa lui Attila Balint și Arttu Niskakangas din pasa lui Szabolcs Szocs și Oliver Setzinger. 
Repriza a treia a început de la 8-0, iar gălățenii s-au ambiționat și au marcat în ultima treime cât în celelate două. Au marcat: Andre Lakos (două) din psa lui Kai Syvasalmi, Oliver Setzinger, ambele în superioritate numerică, Arttu Niskakangas (două) asistat de Szabolcs Szocs și Olver Setzinger; Cătălin Geru ajutat de Levente Lorincz și Adrian Palak; Oliver Setzinger pasă Szabolcs Szocs și Arttu Niskakangas; Adrian irimia și Attila Balint. În repriza a treia cei de la Progym au beneficiat de un moment de dublă superioritate, Geru și Flinta au fost eliminați, peste care au trecut din nou cu brio.  
Dunărea: Otto Onodi, Lucain Hangan-portari; 
Linia I: Kai Syvasalmi, Szabolcs Szocs, Arttu Niskakangas, Andre Lakos, Oliver Setzinger; 
Linia a II-a: Attila Goga, Botond Flinta, Cătălin Geru, Adrian Palak, Levente Lorincz; 
Linia a III-a: Attila Goga, Botond Flinta, Attila Balint, Mircea Necula; Adrian Irimia;             
Linia a IV-a: Attila Goga, Botond Flinta, Gabriel Spiridon, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș. 
Antrenori: Kari Rauhanen și Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal