HOCHEI: Goga, Szocs și Flinta vor juca la Dunărea!

9
În direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, președintele Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați, Mihai Brandabur, a declarat că cei tre jucători de la Hochei Sport Club Miercurea Ciuc, Attila Goga, Szabolcs Szocs și Botond Flinta, vor juca la Dunărea: ”În proporție de 98% cei trei Goga, Szocs și Flinta vor juca pentru Dunărea în meciurile din cupă. Mai avem de făcut două transferuri de bani și atăt”. În prima fază cei trei au obținut dreptul de a se antrena cu Dunărea, după ce le-a fost ridicată suspendarea de HSC Miercurea Ciuc. De altel, jocul de vineri cu Corona Brașov, pierdut 0-7, a fost primul în care cei trei au jucat pentru Dunărea.  
Câteva detalii despre cei trei se pot citi mai jos: 
Attila Goga-fundaș, 32 de ani. A mai jucat în cariera lui la HSC Miercurea Ciuc, club cu care a cucerit mai multe titluri naționale, HC Miercurea Ciuc, Corona Brașov și Progym Gheorgheni, echipa din orașul natal. La echipele naționale a jucat la toate categoriile, U 18, U 20 și seniori, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale.
Botond Flinta, fundaș, 26 de ani. Pe lângă echipele din Miercurea Ciuc, HSC (I și II) și HC, Flinta a mai jucat pentru Székesfehérvár în campionatul din Austria și Ferencváros TC-Ungaria, grupare cu care a jucat în Liga Mol. În Liga Mol, Botond Flinta a jucat și cu prima echipă de la HSC Miercurea Ciuc. La fel ca Attila Goga, Flinta a evoluat pentru toate echipele naționale ale României.
Szabolcs Szocs-aripă dreapta, 34 de ani. Fost căpitan al echipei naționale de seniori, Szabolcs Szocs a jucat în cea mai mare parte a carierei la HSC Miercurea Ciuc, cu care  căștigat mai multe titluri de campion al României. Pentru un sezon, Szabolcs Szocs, a jucat și la Corona Brașov. La fel ca ceilalți doi jucători, Szabolcs szocs a jucat la toate echipele naționale ale României ( U 18, U 20 și seniori).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal