HOCHEI: Sport Club Miercurea Ciuc-Corona Brașov, în finala „Cupei României”

4
Vineri, s-au disputat ultimele meciuri din faza grupelor la „Cupa României”, competiție ce se dispută în aceste zile în patinoarul „Dunărea”.În primul meci al zilei, în grupa A, unde a evoluat și Dunărea, Sport Club Miercurea Ciuc a învins cu 4-2  (2-0, 1-2, 1-0) Progym Gheorgheni și a obținut calificarea în finala Cupei. După disputarea celor trei meciuri din grupă, Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat grupa A cu două victorii, 11 goluri marcate, patru încasate. Dunărea a terminat pe locul doi cu o victorie și o înfrângere, 18 goluri marcate-șapte încasate. Ultimul loc în grupă a fost ocupat de Progym Gheorgheni cu două înfrângeri, două goluri marcate-20 încasate. 
În grupa B, Corona Brașov a învins Steaua București 3-0 (2-0, 0-0, 1-0) în ultimul meci al grupei. Cu două victorii Corona a obținut calificarea în finala Cupei, unde va juca cu Sport Club Miercurea Ciuc în reeditarea finalei LNH a sezonului trecut. Corona Brașov a câștigat grupa cu maximum de puncte, golaveraj 33-0. Pe locul doi în grupa B a terminat Steaua București, o victorie și o înfrângere, golaveraj 22-4, iar ultimul loc a fost ocupat de Sportul Studențesc fără victorie, golaveraj 1-52. 
Finala „Cupei României” se va juca duminică, 14 septembrie, de la ora 18.00, între cele două câștigătoare din grupă Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport. Înaintea finalei, de la ora 14.00, Dunărea va juca un meci amical cu echipa pușcașilor marini de pe Fregata HMCS Toronto.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal