HOCHEI: Transferuri de top la Dunărea pentru „Cupa României”

19
Din cauza accidentărilor cu care se confruntă chiar înaintea primei competiții oficiale a sezonului „Cupa României”, conducătorii clubului Dunărea au transferat doi jucători care să acopere locuruile libere din echipă. Astfel, doi austrieci: Oliver Setzinger și André Lakos, au fost transferați de Dunărea special pentru a juca la competiția din patinoarul „Dunărea”. 
Oliver Setzinger-atacant, 31 de ani. Ultima echipă la care a evoluat a fost Lausanne, în prima ligă din Elveția. În cariera lui, Oliver Setzinger a mai jucat la: Servette Geneva, SC Langnau Tigers, HC Davos-Elveția, Black Wings Linz, Vienna Capitals-Austria sau  Milwaukee Admirals din AHL. În anul 2011 a fost ”draftat” în NHL de Nashville Predators. Pentru echipa națională a jucat la toate categoriile U 18, U 20, seniori, ale Austriei, la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale dar și la Jocurile Olimpice. Mai multe detalii despre Oliver Setzinger se pot vedea aici
André Lakos-fundaș, 35 de ani. Sezonul trecut a jucat în Austria pentru Vienna Capitals. De asemenea, sezonul trecut a jucat în prima ligă din Cehia la KLH Chomutov. Alte echipe la care a evoluat: Kölner Haie în DEL, prima ligă din Germania. Timp de două sezoane 2008-2009 și 2009-2010 a jucat în KHL la Traktor Chelyabinsk (Rusia). De asemenea, între anii 2000 și 2005 a jucat în AHL (American Hockey League), la echipele: Albany River Rats, Utah Grizzlies, Syracuse Crunch, Houston Aeros. La fel ca Setzinger, André Lakos, este component al echipei naționale a Austriei. Mai multe detalii despre André Lakos se pot vedea aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal