BOX: Felix Păun: ”Cristi Ciocan își va impune clasa în fața lui Bidenko”

4
Invitat la Lider Sportiv, primul natrenor al lui Cristian Ciocan, Felix Păun, a comentat următorul meci al pugilistului originar din Pechea, cu Taras Bidenko: 

”Taras Bidenko a fost un sportiv de top, acum a scăzut mult în cotă, va pune probleme, are școala rusească. Cristi Ciocan este favorit și își va impune clasa în fața lui  Bidenko. Chiar dacă este un sportiv cu experiență, Bidenko nu va putea să îl surprindă pe Cristi. Ciocan este un boxer tânăr, pe val, nu cred că Tars îl va putea opri, Taras Bidenko va fi o treaptă de urcat pentru Cristi Ciocan”. 

Ciocan a mai boxat cu Taras Bidenko în 2010, atunci Bidenko a câștigat. Despre acel meci Felix Păun, a spus:  

”Este adevărat în 2010 Taras Bidenko, la învins pe Cristi, însă atunci Ciocan era la meciurile de debut. A fost un meci greu atunci, acum s-au schimbat lucrurile. Cristi este mare favorit, problema se pune dacă meciul se va termina la puncte sau înainte”. 

Despre posibila confruntare cu  Klitschko, Felix Păun, a spus:

”Meciul îl poate duce pe Ciocan la titlul mondial. Cristi așteaptă meciurile eliminatorii pentrua  deveni chalanger a marelui campion, deținătorul centurii  Wladimir Klitschko. Neșansa lui Ciocan este ca acest titan să aibă centurile mondiale. trăim cu speranța că Ciocan va trece peste și va fi campion mondial”. 

Cristian Ciocan se va bate la 31 octombrie, cu Taras Bidenko, cel care care l-a învins la puncte într-un meci disputat în 2010.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal