Ce spun oamenii de fotbal despre revenira lui Florin Cernat la Oțelul

14

Revenirea la Oțelul a lui Florin Cernat a creat o adevărată emulație în rândul suporterilor. La Lider Sportiv, revenirea ”diamantului” a fost comentată de oamneii de fotbal, foști sau actuali jucători, antrenori sau conducători ai clubului. 

Ovidiu Burcă-manager FC Oțelul: ”Florin Cernat când va fi 100% pegătit fizic va fi decisiv pentru Oțelul. El este un fotbalist de geniu. Am luptat foarte mult să îl aducem la Galați și sunt sigur că va fi decisiv când va fi 100% fizic”.     

Viorel Tănase-antrenor, fost jucător de legendă la Oțelul: ”Pe Florin Cernat îl văd exact cum am venit eu la 33 de ani. Un lider, Oțelul avea nevoie de un așa jucător. Va avea responsabilitate mare, el este un jucător decisiv, lider în vestiar și în teren”.

Tudorel Pelin-antrenor, fost jucător de legendă la Oțelul: ”Chiar dacă are o vârstă, Florin Cernat este un plus pentru Oțelul. El a jucat la un nivel înalt, are destulă experiență. Sper ca prin venirea lui Florin Cernat și a celor patru jucători să evităm retrogradrea”. 

Gabriel Paraschiv-antrenor Flacăra Moreni, fost jucător de legendă la Oțelul: ”Mă bucur foarte mult că Florin Cernat a revenit la Oțelul. A ales cu sufletul, el ar putea fi decisiv pentru echipă. Florin este un jucător cu mult peste media campionatului din România. A venit să ajute echipa. Sper ca oamenii să nu uite că Florin Cernat a ales cu sufletul în dauna banilor”.

Ion Gigi-fost jucător de legendă la Oțelul: ”Florin Cernat are o experiență, el poate aduna în jurul lui jucătorii tineri care să vină cu efortul iar el cu experiența și execuțiile. El are o vârstă nu găsești oriunde jucători ca Florin Cernat”.

Crisit Munteanu manager FC Oțelul: ”Unii l-au primit bine pe Florin Cernat, alții emoționați, este un mare jucător, un mare câștig pentru echipa noastră. El este foarte important în vestiar. Jucătorii tineri care nu îl știau au ce învăța de la el. Cred că Florin va fi căpitanul echipei”.

Petre Grigoraș-antrenor Pandurii Târgu Jiu, fost antrenor de legendă la Oțelul: ”Florin este prietenul meu, ne respectăm reciproc, mă bucur ca revine în Liga I. Sunt convins că Oțelul are nevoie de el”.

Ion Viorel-antrenor Gloria Buzău, fost jucător de legendă la Oțelul: ”Florin Cernat este un jucător cu mare experiență. Fotbalul nu se uită, el trebuie să poată să alerge, nu știu în ce stadiu este cu pregătirea fizică la ora actuală. Pentru Oțelul, Florin Cernat este o soluție viabilă”.

Emisiunea Lider Sportiv poate fi ascultată în fiecare sâmbătă timp de două ore de la 14.45, pe canalul regional de radio Pro FM-Lider FM, în Galați și Brăila pe 92,4 FM. Sugestii, reclamații sau comentarii despre Lider Sportiv se pot lăsa pe pagina de facebook a emisiunii Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal