FOTBAL: Aurel Drăgan: ”Avem copii talentați în Galați”

43
Noul șef al Centrului de Copii și Juniori FC Oțelul, Aurel Drăgan, a vorbit la Lider Sportiv, despre numirea s-a în funcția de la Oțelul, situația grupelor de copii și juniori de la clubul gălățean cât și despre ”dubla” amicală România-Republica Moldova de la Galați: 

”Cel mai important lucru pentru mine este că m-au numit șef al centrului de Copii și Juniori. Mă bucur că am dat peste doi oamnei de calitate, Cristi Munteanu și Ovidiu Burcă. Am discutat cinci minute contractul și ne-am înțeles”

Despre situația grupelor de la Centrul de Copii și Juniori, Aurel Drăgan a declarat:

”Nu pot să spun că este o situație gravă la grupele de copii și juniori de la Oțelul. Eu cunosc grupele, jucătorii îi cam știu, mă bucur că plecăm de undeva, strategia se va îndrepta către cooptarea jucătorilor de valoare la grupele mari, pentru a promova jucători către echipele mari, se va umbla la procesul de antrenament”.  

În încheiere, noul coordonator al Centrului, a vorbit despre cele două meciuri amicale România-Republica Moldova de la Galați: 

”Avem copii talentați în Galați, avem trei selecționați la echipa sub 15 ani, pentru cele două meicuri amicale cu Moldova de la Galați de pe 28 și 30 octombrie. Jucătorii i-am găsit la Galați și i-am trimis la lot. Avem copii foarte buni, acum probabil vom face un Centru Regional, poate vor fi și ei intergați în lot, vor fi jucători care vor alimenta echipele maționale”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal