FOTBAL: Cristian Cristea: ”Sper să nu îmi vină rândul la cartonaș roșu”

2

Invitat la Lider Sportiv, Cristian Cristea, a vorbit despre ultimul meci al echipei gălățene, amicalul cu Noua Generație Măcin: 

”Cu Noua Generație Măcin a fost un meci foarte bun, veneam după o săptămână grea în care s-a încărcat foarte mult la antrenamente iar jocul cu echipa din Măcin ne-a permis să punem în practică ce am făcut la antrenamente, a fost un rezultat pozitiv și un joc pozitiv pentru ambele echipe”.   

Recent, în urma voturilor suporterilor de pe www.dunăreabatrână.ro, Cristian Cristea a fost desemnat jucătorul lunii septembrie la FC Oțelul. despre acestă distincție, Cristian Cristea a spus: 

”În primul rând le mulțumesc suporterlor pentru votul acordat. Cel mai bun jucător al lunii septembrie îmi dă încredere să lucrez, să înscriu, să revin în forma cea mai bună”. 

Despre absența sa de pe teren din ultima perioadă, Cristian Cristea a spus: 

 ”Am avut o contractură musculară, m-a ținut cinci zile în afara terenului. Apoi am început antrenamentele dar nu eram 100% apt iar donul profesor Selymeș m-a păstrat, acum pot să dau ce este mai bun iar dacă domnul Selymeș mă va folosi sper să joc cu Viitorul”. 

Referitor la numărul record de cartonașe roșii încasate de Oțelul în acest sezon, Cristian Cristea a spus:

”Sper să nu îmi vină rândul la cartonaș roșu, nu e momentul să mai stau pe barăiar sa imi fie f greu sa revin in forma. Unele cartonașe au fost date gratis de arbitri, iar altele meritat, din păcate pentru noi. E incredibil câte cartonașe roșii s-au putut lua  in atatea mecuri, încercăm să înțelegem că trebuie să fin o echipă disciplinată, să nu mai luăm cartonașe roșii, pentruy că în zece e foarte greu, în fiexare săptămână lipsește cineva, ne facem rău singuri”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal