FOTBAL. Etapa surprizelor în Liga a IV-a, înfrângeri pe linie pentru favorite

8
Disputată pe parcursul a două zile, etapa a VII-a din Liga a IV-a, numită și ”etapa derby-urilor” a fost plină de surprize. Principalele favorite la titlul de campioană, Avântul Valea Mărului și Fulgerul Smulți au pierdut jocurile disputate în runda din weekend. Lider, Avântul Valea Mărului a înregisttrat prima înfrângere din acest sezon, 0-2, pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri. Fulgerul Smulți a piedut în deschiderea etapei, 2-3 pe terenul celor de la Avântul Vânători. 
Celelalte rezultate ale etapei: Quantum Club Galați-Petrolul Schela 5-2, Victoria Independența-Avântul Matca 7-0, Juventus Toflea-Bujorii Târgu Bujor 3-0, Bujorii nu s-au prezentat la meci, Unirea Braniștea-Gloria Ivești 0-0 și Muncitorul Ghidigeni-Avântul drăgănești 3-0. 
În clasament pe o distanță de trei puncte sunt întinse șase echipe. Lider este Avântul Valea Mărului cu 16 puncte din șapte jocuri, cinci victorii, o remiză, o înfrângere, golaveraj 25-9. Liderul este urmat de trei echipe cu câte15 puncte: Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri și Unirea Braniștea. În cursa pentru primul loc mai sunt angrenate și Avântul Vânători cu 14 puncte și Fulgerul Smulți cu 13 puncte. 
Etapa a VIII-a programează jocurile: Avântul Matca-Avântul Drăgănești, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni, Bujorii Târgu Bujor-Unirea Braniștea, Petrolul Schela-Juventus Toflea, Fulgerul Smulți-Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri-Avântul Vânători și Victoria Independența-Avântul Valea Mărului.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal