FOTBAL: Leca și Berti au semnat cu Oțelul

5
Sosiți la Oțelul în probe, Mihai Leca și Nicola Berti au dat satisfacție și vor fi păstrați în lotul echipei pregătite de Tibor Selymeș. Comunicat FC Oțelul: ”FC Oțelul Galați continuă să-și întărească lotul. Clubul tocmai a semnat contracte cu o valabilitate de trei ani cu jucătorii Mihai Leca, în vârstă de 22 de ani, și Nicola Berti, în vârstă de 21 de ani. Leca a fost legitimat miercuri, 22 octombrie 2014, și poate evolua pentru Echipa noastră, în timp ce Berti va fi legitimat în perioada imediat următoare. 
Mihai Daniel Leca, născut pe 14 aprilie 1992 la București, joacă pe postul de fundaș și va purta numărul 6 pe tricou. El a crescut la Steaua București și a debutat la profesioniști la Concordia Chiajna, unde a contabilizat 58 de apariții și un gol în Liga I. Totodată, Leca a îmbrăcat de șapte ori tricoul Naționalei României Under 21. „Sunt bucuros că am ajuns la Oțelul Galați, o echipă foarte mare, cu rezultate foarte bune în trecut. Vreau să pun umărul la reconstrucția echipei și să obținem împreună o clasare cât mai bună în Campionat”, a declarat, miercuri, Leca. 
Nicola Berti, născut pe 22 octombrie 1993 la Constanța, evoluează pe postul de mijlocaș central și va purta numărul 92 pe tricou. Vine de la divizionara secundă Farul Constanța, unde și-a făcut și junioratul. El a evoluat o perioadă și pentru FC Viitorul. „Am venit la Oțelul Galați ca să muncesc, să-mi văd de drumul meu în viața profesională și să contribui la salvarea echipei”, a afirmat Berti. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal