FOTBAL: Lucian Toma a câștigat tricoul lui Cristian Cristea

8
Comunicat FCOG: Lucian Toma, în vârstă de 25 de ani, din Galați, este câștigătorul tricoului cu numărul 9, purtând semnătura atacantului nostru, Cristian Cristea. Lucian Toma spune că vine de când era copil la meciurile Oțelului și nu a lipsit nici astăzi, 30 octombrie 2014, de la partida cu Pandurii Tg. Jiu, din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, talonul cu numele său fiind cel extras din urna de concurs în pauza meciului.
„Mă bucur mult că am câștigat tricoul cu autograful lui Cristea. Vin la Stadion de când eram mic. Dorința mea este ca Oțelul Galați să lupte în continuare pentru victorii și pentru menținerea în Liga I”, a spus Lucian Toma imediat după momentul extragerii.

Tricoul cu numărul 9 pe care Clubul l-a oferit astăzi prin tragere la sorți face parte dintr-o colecție de 25 de jersey-uri originale Cawila, de culoare roșie, pe care jucătorii Echipei noastre le-au purtat în câteva dintre jocurile oficiale disputate de la startul sezonului competițional 2014-2015. Tricourile din această colecție poartă semnăturile titularilor și pot fi achiziționate de la Magazinul Oficial din incinta Stadionului Oțelul, la prețul de 200 de lei. Cumpărătorii acestor tricouri vor primi, bonus, volumul “OȚELUL GALAȚI – CAMPIOANA ROMÂNIEI 2010-2011”, scris de Cristian Socianu și Dănuț Lungu la sfârșitul sezonului de aur al Echipei noastre, volum care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui suporter roșu-alb-albastru!
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal