FOTBAL: Oțelul are un nou coordonator la Centrul de Copii și Juniori

35
FC Oțelul Galați anunță că domnul Aurelian Stamate nu mai ocupă funcția de coordonator al Centrului de Copii și Juniori (CCJ) al clubului. Domnia sa a hotărât, din motive personale, să părăsească FC Oțelul Galați după mai bine de 30 de ani petrecuți aici ca jucător, antrenor și, din 2005, ca și coordonator CCJ. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă în toți acești ani și îi urează succes în proiectele personale și profesionale.
Succesorul său la cârma CCJ este domnul Aurelian Drăgan, care a mai condus Centrul de Copii și Juniori al Clubului nostru în perioada 2004-2005. Născut pe 8 octombrie 1954 la Galați, Aurelian Drăgan are o experiență de 35 de ani ca antrenor, dintre care 5 ani la seniori, 10 ani la Federația Română de Fotbal și 20 de ani la copii și juniori. Prin mâna sa au trecut zeci de fotbaliști de primă ligă, între care Dănuț Lupu, Cătălin Tofan, Adrian State, Cristian Sârghi, Adrian Ropotan sau Alexandru Bourceanu. Fost fotbalist, Aurelian Drăgan și-a făcut junioratul la Politehnica Galați, după care a evoluat în Liga a III-a, la formațiile Constructorul Botoșani și Victoria TC Galați.
După ce a luat calea antrenoratului, Aurelian Drăgan și-a aprofundat cunoștințele teoretice în acest domeniu, publicând 9 cărți și 88 de lucrări în publicații de specialitate din țară și din străinătate. Aurelian Drăgan este doctor în teoria și metodica educației fizice, antrenamentului sportiv și culturii fizice de recuperare, obținând titlul academic în anul 2006 cu teza „Conținutul pregătirii spotive a fotbaliștilor juniori, vârsta 17-18 ani, în cadrul Cluburilor Sportive Private”. Totodată, Aurelian Drăgan este profesor universitar la Facultatea de Eduație Fizică și Sport a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, unde activează din anul 1991. FC Oțelul Galați îi urează bun venit la Club și o activitate plină de realizări!-se arată în comunicatul FC Oțelul.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal