FOTBAL: Oțelul revine la vechiul imn

29

Comunicat FCOG: FC Oțelul Galați revine la Imnul Oficial din perioada de glorie a Clubului 
FC Oțelul Galați se întoarce la rădăcini. Clubul nostru anunță suporterii și comunitatea gălățeană că, după opt luni, revine la Imnul Oficial care a marcat cea mai strălucitoare perioadă din istoria Echipei roș-alb-albastre. 
Imnul cu care Oțelul Galați a câștigat titlul de Campioană a României în sezonul 2010-2011 și Supercupa României în anul 2011 se va reauzi pe Stadionul Oțelul începând cu meciul de joi, 30 octombrie 2014, cu CS Pandurii Tg. Jiu, din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015.

„Anul acesta, într-unul dintre cei mai dificili ani din istoria Clubului, Oțelul Galați aniversează 50 de ani de existență. 50 de ani de progres din Liga a II-a în Liga Campionilor, la finalul cărora ne luptăm, din nou, cu provocările începutului. În aceste momente avem nevoie să ne reamintim cine suntem și pentru cine luptăm. Noi suntem Oțelul și luptăm pentru Galați. Hai, Oțelul Galați!”, declară Vlad Răpișcă, Administratorul Special al Clubului, într-un mesaj adresat comunității roș-alb-albastre. 

FC Oțelul Galați vă invită să veniți în număr cât mai mare joi, la ora 16:00, la Stadionul Oțelul, pentru a vă susține favoriții în confruntarea din Cupă și pentru a onora împreună cântecul solemn al Echipei noastre! Între timp, îl puteți asculta pe canalul oficial al Clubului de pe YouTube, urmând link-ul de aici .
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal