FOTBAL: ”Smulți Arena va fi plin la derby-ul cu Avântul Valea Mărului”

6

 Derby-ul campionatului din Liga a IV-a Galați, dintre Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului a fost prefațat la Lider Sportiv și de primarul comunei Smulți, Costică Gafton. Despre meciul de duminică primarul  a spus:

”Duminică ne vom fae datoria de gazde, vom primi foarte bine echipa din Valea Mărului. Din cele spuse de primarul de la Valea Mărului nu sunt de acord cu un singur lucru, victoria. Sper să plece cu sacul pline de goluri iar punctele să rămână la Smulți”.   

Întrebat de moderatorii Lider Sportiv despre atmosfera din localitate de dinaite de derby, primarul comunei Smulți a spus:

”Se simte tensiunea deby-ului, oamenii de abia așteaptă. În acest sezon avem echipă cum nu a mai fost de trei sezoane la Smulți. Fulgerul Smulți-Avântul Valea Mărului este un derby al județului, dar și unul local, cele două comune sunt vecine iar între ele este o rivalitate foarte bine cunoscută. ”Smulți Arena”  va fi plin la derby-ul cu Avântul Valea Mărului. 

Intervența de la Lider Sportiv a fost încheiată de primaul din Smulți cu un anunț surpriză pentru rivala de la Valea Mărului:

”Nu avem probleme de lot. După victoria 2-0 de la Independența ne-am întărit cu doi jucători foarte buni, nu vreau să  le dau numele va fi o surprizăpentru mâine. Cei doi sunt jucători buni cu vârste la care să le ofere echilibru celor tineri”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal