FOTBAL: Vino la Oțelul-Pandurii și poți câștiga tricoul lui Cristian Cristea

26

Comunicat FCOG: Veniți joi la meciul FC Oțelul Galați – CS Pandurii Tg. Jiu din optimile de finală al Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, și puteți câștiga tricoul de joc al lui Cristian Cristea cu autograful nouarului! Autor al dublei din meciul cu Rapid București și al golului egalizator din partida cu Gaz Metan Mediaș, Cristea a fost declarat Jucătorul lunii septembrie de către suporterii FC Oțelul Galați, în urma unui poll derulat de publicația online “Dunărea Bătrână”.
Pentru a câștiga tricoul lui Cristea, trebuie să completați talonul de concurs pe care îl veți primi odată cu biletul de acces la meciul de joi și, în momentul intrării în Stadionul Oțelul, să depuneți talonul completat în urnele de la porțile arenei. Dacă sunteți abonat, veți putea solicita talonul de concurs tot de la casele de bilete, prezentând abonamentul. Talonul trebuie să conțină numele dumneavoastră, numărul de telefon și seria biletului sau a abonamentului. Câștigătorul tricoului cu autograful lui Cristea va fi desemnat prin tragere la sorți în pauza meciului. 
Tricoul cu numărul 9 pe care Clubul îl va oferi unuia dintre suporterii prezenți la partida din optimile Cupei României face parte dintr-o colecție de 25 de jersey-uri originale Cawila, de culoare roșie, pe care jucătorii Echipei noastre le-au purtat în câteva dintre jocurile oficiale disputate de la startul sezonului competițional 2014-2015. Tricourile din această colecție poartă semnăturile titularilor și pot fi achiziționate de la Magazinul Oficial din incinta Stadionului Oțelul, la prețul de 200 de lei. Cumpărătorii acestor tricouri vor primi, bonus, volumul “OȚELUL GALAȚI – CAMPIOANA ROMÂNIEI 2010-2011”, scris de Cristian Socianu și Dănuț Lungu la sfârșitul sezonului de aur al Echipei noastre, volum care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui suporter roșu-alb-albastru!
Partida FC Oțelul Galați – CS Pandurii Tg. Jiu, din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana, se va disputa joi, 30 octombrie 2014, de la ora 16:00, pe Stadionul Oțelul. În ziua meciului, cele patru case de bilete din jurul arenei vor fi deschise de la ora 9:00 la ora începerii partidei. Prețurile biletelor sunt următoarele: 30 de lei la Tribuna Zero, 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a și 2 lei la Peluza I, Sector B (Galerie). Femeile plătesc 5 lei, indiferent de sector, cu excepția Tribunei Zero, iar copiii sub 14 ani însoțiți de un adult beneficiind de intrare gratuită.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal