FUTSAL: United II, lider cu maximum de puncte în Liga a II-a

4

Sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, s-au disputat meciurile din turneul II, Liga a II-a, etapele trei și patru. Liderul ligii secunde, United II, și-a respectat blazonul și a obținut două victorii la scor, prin intermediul cărora și-a consolidat fotoliul de lider în Liga a II-a. 
În primul meci al turneului echipa pregătită de David Asandei a învins cu 5-0, la pauză 2-0, una din gazdele turneului Fortius Buzău, locul patru în clasamentul la zi. Pentru United au marcat: Gabi Popa și Daniel Iorga câte două și Octavian Cireș. Duminică, în al doilea meci al turneului pentru echipa gălățeană, United a învins cu 6-0, la pauză 3-0, Pro Tineret Sighișoara, locul trei în clasamentul la zi din Liga a II-a. Golurile au fost marcate de Nicu Fundulache (trei), Robert Pricopie, Octavian Cireș și Gabi Popa. 
După disputarea meciurilor din primele două turnee, patru etape, echipa pregătită de David Asandei, United II, este liderul ligii secunde cu maximum de puncte 12, golaveraj 26-6. De altfel, dintre cele opt echipe care activează în Liga a II-a, United II este singura fără înfrângere. 
Turneul trei, etapele cinci și șase, sunt programate să se dispute între 25 și 26 octombrie, la Piatra Neamț. Liderul neânvins, United II, va juca cu AS Inter Gheorgheni și Inter Cristian Brașov. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal