FUTSAL: United II, lider fără înfrângere în Liga a II-a

4
Cea mai bună echipă din Liga a II-a de futsal, United II, echipa satelit a clubului de prima ligă, continuă evoluțiile foarte bune în liga secundă. În weekend, la Piatra Neamț, echipa pregătită de David Asandei, a disputat meciurile din turneul trei, etapele cinci și șase. 
În primul meci al turneului de la Piatra Neamț, United II a înregistrat primul rezultat de egalitate din Liga a II-a, după o serie de patru victorii consecutive. Gălățenii au remizat 2-2, la pauză 1-1 cu Inter Gheorgheni. Pentru United ambele goluri au fost marcate de Daniel Iorga. 
Al doilea joc a fost disputat de United duminică, cu ”lanterna” Blue Angel Cristian Brașov. Băieții lui David Asandei s-au mobilizat și au produs scorul campionatului, până acum, învingând echipa din Brașov cu 13-2, după ce la pauză scorul a fost 4-1 pentru United II. Golurile gălățenilor au fost marcate de: Gabriel Popa-patru, Cristian Voinea-două, Octavian Cireș-două, Andrei Apostol-două, Robert Pricopie, Daniel Iorga și Alexandru Paraschiva-câte unul. 
Cu cele patru punct acumulate în urma turneului de la Piatra Neamț, United II este lider fără înfrângere în Liga a II-a, cu 16 puncte din șase jocuri, cinci victorii, o remiză, golaveraj 41-10. La mijlocul lunii noiembrie, în Sala Sporturilor din Lazarea, Gheorgheni, United II va juca derby-ul campionatului cu cealaltă echipă satelit din Liga a II-a, City us Târgu Mureș II.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal