HOCHEI: Dunărea începe duminică returul LNH

4

Chiar dacă au jucat doar patru meciuri în LNH, seniorii de la Dunărea vor debuta duminică în returul Ligii Naționale de Hochei. Echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu se va deplasa la Cârța, Harghita, pentru jocul cu Progym Gheorgheni. 
După ce au disputat cele patru jocuri din turul LNH, Dunărea este pe locul patru cu trei puncte, 19 goluri marcate-23 încasate. De altfel, singura victorie a gălățenilor din tur a fost obținută în fața adversarei de duminică, Progym Gheorgheni, 12-3 (3-1, 5-0, 4-2). Pe primul loc în LNH sunt cei de la Steaua cu 15 puncte din șase jocuri, Sport Club Miercurea Ciuc este pe doi cu 12 puncte din cinci jocuri, pe trei sunt campionii de la Corona Brașov cu șase puncte din două jocuri. Ultimele două locuri sunt ocupate de Progym Ghoergheni, locul cinci, și Sportul Studențesc, locul șase, ambele fără puncte.   
În afara jocului cu Progym, Dunărea va juca toate celelalte jocuri din retur pe teren propriu, inclusiv restanța din ultima etapă a turului LNH cu Sportul Studențesc. Primul meci din retur de acasă va fi jucat de Dunărea, sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 17:30, cu Sport Club Miercurea Ciuc. Apoi, la trei zile distanță miercuri, 11 noiembrie, de la ora 17:30, gălățenii vor primi replica campionilor de la Corona Wolves Brașov. Actualul lider din LNH, Steaua București, va juca la Galați, joi, 20 noiembrie, de la ora 17:30. Sezonul regulat va fi încheiat de Dunărea cu două jocuri consecutive cu Sportul Studențesc, primul se va juca sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 17:30, iar al doilea duminică, 30 noiembrie, de la ora 17:30, joc restant din tur.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal