BASCHET: Phoenix U a învins la limită la Alexandria

7

După trei etape în care a pierdut meciurile disputate, echipa de LNBF de la Phoenix U a obținut o nouă victorie, a șaptea în acest sezon al primei ligi de bachet. Phoenix U a jucat în etapa a XII-a, penultima din tur, pe terenul celor de la Baschet Teleorman Alexandria. Echipa gălățeană a câștigat la limită, 68-66, victoria fiind conturată în ultimul minut al meciului de la Alexandria. 
Primul sfert a fost câștigat de Phoenix U 18-13, sfertul secund s-a terminat 24-13 pentrun gazde, iar la pauza mare echipa gazdă a intrat în avantaj șase puncte, 37-31. În sfertul trei Phoenix U s-a impus la cinci lungimi 20-15, iar ultimul parțial a fost câștigat de Phoenix U 15-12. Victoria a fost obținută de Phoenix U în ultimul minut de joc, cu 52 de secunde înainte de final gazdele conduceau 62-61, după care Chelsey Lee a marcat două puncte prin intermediul cărora Phoenix U a trecut la conducere. Desprinderea gălățencelor s-a produs prin intermediul a două aruncări libere marcate de Ivory James. 
Cele mai multe puncte pentru Phoenix U au fost marcate de Chelsey Lee și Ivory James câte 21. Au mai marcat pentru Phoenix U:  Romina Filip-zece puncte,  Gabriela Cursaru-nouă puncte, Sakellie Daniels-trei puncte, Trudy Armsted-două puncte. După victoria cu BT Alexandria, Phoenix U ajunge la 19 puncte la egalitate cu BCM Danzio Timișoara, locurile 5-6. În ultimul meci din acest an Phoenix U va juca la Oradea cu CSM, luni 24 noiembrie, de la ora 13.00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal