FC Otelul Galati lansează un apel umanitar

5
ÎMPREUNĂ PENTRU MARIA !

FC Oţelul Galați a emis un comunicat prin care îşi îndeamnă suporterii să o ajute pe Mihaela, o fetiţă de doar 4 ani care suferă de cancer la rinichi.

„Un pui de om are nevoie de ajutorul nostru! Din Isaccea, orașul tulcean care l-a dat Oțelului și fotbalului pe Babicu’ Cristian Munteanu, Mihaela Curcă are doar 4 ani și luptă cu o cumplită suferință. Ea a fost diagnosticată recent cu cancer la rinichi și a urmat deja un ciclu de chimioterapie. Fetița este internată acum la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din București, dar are nevoie urgentă de tratament de specialitate la o clinică de oncologie din Italia. Terapia care îi poate salva viața Mihaela și cheltuielile conexe depășesc însă puterea financiară a familiei Curcă, așa că părinții micuței au deschis un cont în care cei sensibilizați de acest caz dramatic pot face contribuții bănești. Contul, deschis donațiilor în lei și în euro, are codul IBAN RO42BRDE370SV24836543700 și este deschis pe numele Mihaela Curcă la BRD – Agenția Delta Tulcea. Codul SWIFT este BRDEROBU.

FC Oțelul Galați îndeamnă suporterii roș-alb-albaștri din Galați și de pretutindeni, comunitatea locală și oamenii care cred în umanitate și în solidaritate, să se alăture eforturilor noastre de a-i oferi Mihaelei o șansă la viață. Orice ajutor este binevenit! Fiecare bănuț contează pentru Mihaela!”, se arată în comunicatul FC Oţelul Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal