FOTBAL: Bilete la Oțelul-Astra

4


Biletele mai ieftine la Tribuna Zero, la meciul cu Astra Giurgiu

Pentru a facilita accesul cât mai multor suporteri roș-alb-albaștri la meciul dintre FC Oțelul Galați și AFC Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I, Clubul nostru reduce cu o treime prețul biletelor la Tribuna Zero a Stadionului Oțelul. Astfel, spectatorii care vor dori să urmărească această partidă de la Tribuna Zero vor plăti 20 de lei pentru un bilet, în loc de 30 de lei, cât costa până acum accesul în acest sector.
Prețurile biletelor aferente celorlalte sectoare ale Stadionului Oțelul rămân neschimbate la meciul de duminică, 9 noiembrie 2014. Astfel, un bilet la Tribuna I costă 15 lei, iar un bilet la Tribuna a II-a costă 10 lei, în timp ce femeile plătesc doar 5 lei, iar copiii însoțiți de un adult beneficiază de intrare gratuită. Galeria echipei Oțelul Galați beneficiază în continuare de prețul de 2 lei pentru biletul de acces în zona special rezervată, respectiv Sectorul B al Peluzei I.
Biletele pentru meciul FC Oțelul Galați – AFC Astra Giurgiu vor fi puse în vânzare sâmbătă, 8 noiembrie, între orele 10:00 și 17:00, la Casa Nr. 1 de la Liceul Auto. Duminică, 9 noiembrie, vor fi deschise toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oțelul de la ora 10:00 până la 17:30, ora începerii partidei, se arată în comunicatul FC Oțelul Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal