FOTBAL: Dumitru Hotoboc: ”Financiar suntem aproape bine”

2

Printre invitații ediției 33 a emisiunii Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, a fost și titularul dintre buturile FC Oțelul, Dumitru Hotoboc. Declarațiile portarului ”oțelar” de 35 de ani poti fi văzute mai jos: 

Dumitru Hotoboc despre:

-amicalul de la Ploiești cu Petrolul:

„A fost un meci amical tratat de noi cu seriozitate. Am pierdut, noi am avut în săptămâna premergătoare câte două antrenamente pe zi, a fost un antrenament foarte bun pentru noi, important este că am luat punctul când trebuia”.

– următoarele două meciuri din Liga I pentru Oțelul, la Ceahlăul și la U Cluj:

„La prima vedere pare că vor fi meciuri accesibile însă nu va fi așa. Vor fi meciuri destul de grele pe care trebuie să le abordăm la victorie”.  

-venirea lui Selymeș pe banca tehnică a echipei:

„De la sosirea lui lucrurile s-au schimbat din toate punctele de vedere în bine. Acest lucru s-a văzut și în evoluțiile noastre de la venirea lui Selymeș”.

-antrenorul portarilor de la Oțelul:

”Crisi Brăneț este un super băiat. Un antrenor foarte foarte bun chiar dacă este la început se descurcă foarte foarte bine, mie mi-a demonstrat asta”.

-concurența dintre buturile Oțelului:

„Dacă stau bine să îmi aduc aminte când am venit la Oțelul am stat în tribună. Apăra Plopeanu  sau Abraham, concurența este acerbă, suntem patru portari pe un singur post, e greu dar e benefic, concurența naște câștig”.

-șansele de salvare de la retrogradare:

„Dacă din următoarele două meciuri cu Ceahlăul și U Cluj câștigăm măcar unul sau facem patru puncte, sunt șanse foarte mari să scăpăm. Din iarnă vor veni și jucători se va îmbunătăți echipa”.

 -situația financiară a echipei:

„Săptămâna trecută am primit un salariu, mai avem aproape două luni restanță. Până la sfârșitul lunii mai primim un salariu suntem aproape bine, ținând cont de ce e în țară eu zic că e bine”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal