FOTBAL: Favoritele s-au impus în etapa a IX-a din Liga a IV-a

4

În Liga a IV-a gălățeană s-au disputat la finele săptămânii meciruile din etapa a IX-a. A fost o nouă rundă în care favoritele au obținut victorii scontate. Liderul, Avântul Valea Mărului, a câștigat 3-0 la masa verde jocul cu Avântul Matca, oaspeții nu s-a prezentat la joc. Unirea Braniștea a trecut la limită 2-1 de revelați Petrolul Schela, Avântul Vânători a trecut pe teren propriu cu 3-2 de Victoria Independența iar Fulgerul Smulți a învins la scor de neprezentare 3-0 la Toflea, Juventus. În derby-ul etapei, Quantum Club a învins 3-0, la pauză 0-0, Viitorul Costache Negri și a îndepărtat echipa din Costache Negri din plutonul fruntaș din Ligă. Celelalte rezultate Avântul Drăgănești-Gloria Ivești 2-2, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor 6-0. 
În lupta pentru primul loc sunt angernate cinci echipe ce sunt despărțite de patru puncte. Avântul Valea Mărului este lider cu 22 de puncte, iar urmăritoarele sunt: Unirea Braniștea 21 de puncte, Avântul Vânători 20 de puncte, Fulgerul Smulți 19 puncte și Quantum Club Galați 18 puncte. 
Etapa a X-a programează jocurile: Avântul Matca-Gloria Ivești, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești, Petrolul Schela-Muncitorul Ghidigeni, Fulgerul Smulți-Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negri-Juventus Toflea, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Avântul Valea Mărului-Avântul Vânători.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal