FOTBAL: Fundașul olandez Bryan Ottenhoff, prezentat oficial la Oțelul

9

Comunicat FCOG: FC Oțelul Galați a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu fotbalistul olandez Bryan Ottenhoff, în vârstă de 23 de ani. Născut pe 8 iulie 1991 în Amsterdam, Bryan Desmond Humphrey Ottenhoff evoluează pe postul de fundaș central. El și-a făcut junioratul la Ajax Amsterdam și la FC Twente, debutând la seniori la Almere City FC, unde a evoluat până în septembrie 2014. Cu o înălțime de 1,87 m, Bryan Ottenhoff este un jucător puternic, de forță și de reacție și are o detentă excelentă. El este evaluat la 112.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Bryan Ottenhoff, care va purta tricoul cu numărul 3 la FC Oțelul Galați, a fost prezentat oficial vineri, 7 noiembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Stadionul Oțelul. „Imediat ce Oțelul m-a ofertat, am căutat informații descpre echipă pe internet și am văzut că a jucat în Liga Campionilor, iar pentru mine asta a fost de ajuns. E important ca Oțelul să rămână în prima ligă. Când am sosit la Galați, am avut parte de o primire foarte caldă. Îmi plac foarte mult colegii mei, toți vorbesc engleză, ceea ce este foarte important în comunicarea pe teren”, a declarat Bryan Ottenhoff.

Managerul Sportiv al Clubului, Ovidiu Burcă, și Team Managerul Cristian Munteanu au afirmat, în cadrul aceleiași conferințe, că olandezul va ajuta foarte mult Echipa. „Este un jucător venit de la o școală foarte bună și renumită, cea a Clubului Ajax. Continuăm să ne întărim astfel. Ne dorim o concurență mai mare la nivelul fundașilor centrali, dar și să aducem un suflu nou. Suntem încrezători că Bryan ne va fi de mare folos în viitor”, a spus Burcă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal