FOTBAL: Gloria Ivești a realizat scorul campionatului, liderul s-a impus la scor la Galați

28

În Liga a IV-a Galați s-a disputat etapa a XI-a. A fost o etapă nebună, în care s-au marcat cele mai multe goluri în acest sezon. La Ivești, pe „Nicu Nour”, Gloria a realizat scorul campionatului 20-0! cu ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. Liderul, Avântul Valea Mărului, a jucat la Galați, cu Quantum Club și a obținut o victorie clară 7-0. Un alt meci cu un număr mare de goluri s-a jucat la Vânători, unde Avântul a învins 10-1 Avântul din Matca. 12 goluri s-au marcat în jocul dintre Juventus Toflea și Victoria Independența, încheiat 8-4 pentru Juventus. La fel și la Braniștea unde Unirea a învins 5-2 Viitorul Costache Negri sau la Drăgănești, acolo unde Avântul a terminat la egalitate 3-3 jcoul cu Petrolul Schela. Surpriza etapei s-a înregistrat la Ghidigeni, unde Muncitorul a învins cu 2-1 Fulgerul Smulți.

După 11 etape Avântul Valea Mărului s-a desprins în fruntea Ligii a IV-a cu 28 de puncte, la patru puncte distanță de locul doi ocupat de Unirea Braniștea cu 24 de puncte. În lupta pentru primul loc mai sunt angrenate Avântul Vânători 23 de puncte și Fulgerul Smulți 22 de puncte. În ”subsol” ultimele două locuri sunt ocuapte de Avântul Matca și Bujorii Târgu Bujor, ambele fără puncte și cu câte 67 de goluri încasate.

În etapa a XII-a sunt programate jocurile: Avântul Valea Mărului-Juventus Toflea, Fulgerul Smulți-Avântul Drăgănești, Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor, Petrolul Schela-Gloria Ivești, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența-Unirea Braniștea, Avântul Vânători-Quantum Club Galați.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal